Leicester City vs Liverpool

Foto Leicester City vs Liverpool
wedstrijdverslag dinsdag, 19 sep 2017 // 23:00 uur

Dinsdag: 19-09-2017 Leicester City - Liverpool (0-0)2-0
3e ronde League cup 

De donkere dagen komen er weer aan, en dat lijkt vooral ook voor The Reds te gelden. Na het meer dan teleurstellende puntverlies tegen Burnley op eigen veld, zou een reisje naar Leicester misschien wel goed doen. Een midweekse bekertrip om de competitiesores even te vergeten, en de bankzitters komen zo ook nog eens aan spelen toe. Want Klopp had het team op maar liefst acht plaatsen gewijzigd. Toch stond er nog steeds geen kinderachtig team aan de aftrap.En het leek er echt op dat er gewonnen zou worden. Liverpool had de thuisploeg in bedwang. Met snelle aanvalscombinaties kwamen er goede kansen voor Oxlade-Chamberlain, Coutinho en Solanke. De wéér uitstekend spelende Robertson had het naar z’n zin op de flank. Leicester had weinig in te brengen, de gasten maakten de dienst uit in het King Power Stadium. Vóór de rust.

Klopp had echter van tevoren al besloten dat Coutinho maar één helft zou spelen, omdat de Braziliaan nog niet helemaal fit was. Een “game-changer”, zoals ze dat zo mooi kunnen zeggen, daar aan de andere kant van de Noordzee. Want in de tweede helft zagen de meegereisde fans een totaal ander Liverpool. Dat geen antwoord had op het opportunistische spel van de tegenstander. Toen bij de thuisploeg ook nog ene Okazaki binnen de lijnen kwam, was nog geen kwartier later de ellende compleet. Klavan legde Iborra geen strobreed in de weg tijdens het terugkoppen op de vrolijk ronddartelende Japanner. En 12 minuten verder  had Ward geen antwoord op de pegel van Slimani, die alle ruimte kreeg om hiervoor eens lekker uit te halen. Liverpool had ruim twee keer zoveel balbezit tijdens de wedstrijd. Maar bezorgde al haar supporters wéér een dikke kater. En Klopp nog meer hoofdbrekens. Want komende zaterdag volgt er nóg een reis naar The Foxes. Nu gaat het om 3 punten. En zelfvertrouwen.

Stadion: Stadion: King Power Stadium Leicester
Toeschouwers: 31,609
Scheidsrechter: Stuart Attwell

Doelpunten: Okazaki 65, Sliman 78
Gele kaarten: Grujic 57, Klavan 75, Iborra 90

Liverpool: Ward, Flanagan, Gomez, Klavan, Robertson, Henderson, Grujic, Wijnaldum (Ings 73), Oxlade-Chamberlain, Coutinho (Woodburn 45), Solanke.

Leicester City: Hamer, Amartey, Dragovic, Morgan, Chilwell, Albrighton, Iborra, Ndidi (Choudhury 84), Gray, Slimani, Ulloa ( Okazaki 53)
manager: Craig Shakespeare
  

bron: Joop
Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items