Veelgestelde vragen

Moeten alle alsin leden een lidmaatschap kaart  van Liverpool FC hebben?
Nee, alleen degene die tickets willen bestellen, moeten voor de sluitingstijd van de ticket aanvragen een official membershipcard hebben.

Ik ben alsin lid maar heb geen creditcard?
Neem hiervoor contact op met Alsin.
 
Ik heb een international membership bij Liverpool FC kan ik dan ook tickets bestellen?
Nee, je kan geen ticketsbestellen. Je hebt een full of light membership  nodig

Moeten Alsinleden een mobiele telefoon meenemen naar Anfield?
Ja, want het wedstrijd ticket wordt middels het NFC systeem op je telefoon gezet (Apple pay of android/wallet). Dit is je toegang tot het stadion. Zie de LFC website voor eventuele uitleg om dit op je telefoon te zetten.

Wat als ik de email of sms niet bij me hebt?
Dan kan je voor £10,- de nummers van de zitplaats krijgen. Op het bewijs dat je de eigenaar van de kaart bent kan je het geld terugkrijgen. Ook kun je inloggen op je online profiel op de website van Liverpool FC. Ook wordt je plaats weergegeven.

Ik krijg de foutmelding membership bestaat al of je probeert non UK karakters te gebruiken.
Vermoedelijk heb je tussenvoegsels in je naam en in Engeland kennen ze dat niet. Het beste is je naam met tussenvoegsels aan elkaar te schrijven.

Ik ben mijn membercard kwijt?
Eenmaal per seizoen kan je een vervangende card krijgen ter vervanging via Liverpool FC. Kosten hiervan £ 10,-. 

Als ik lid wordt van Liverpool FC(full of light) moet ik dan ook nog een internationaal lidmaatschap nemen? Of kan ik met het full of light  lidmaatschap plus een Alsin lidmaatschap ook kaarten via Alsin bestellen?
Als je al een full of light lidmaatschap heb, hoef je geen international lidmaatschap er bij te nemen.

Stel nu,dat ik met een man of 6 wil gaan naar een LFC wedstrijd.Moeten die alle 6 alsinlid zijn en een membershipcard hebben
Een ieder dient lid te zijn van alsin en in het bezit te zijn van een full of light membercard. Dit zijn de regels van Liverpool FC.
 
Waar kan ik de historie van mijn kaart inzien?
Via deze link inloggen en dan in my account Check your Purchase History hier kan je zien welke wedstrijd op je kaart staat en ook de zitplaats