Lid worden

Wat bieden wij je:

  • Om het jaar een clinic voor de kleinsten onder ons en een 5a side toernooi op onze ALSIN-dag.
  • Per kwartaal een Alsin nieuwsbrief via de website en mail.
  • Uitnodigingen voor meetings waar gezamenlijk wedstrijden van The Reds worden gekeken.
  • Mogelijkheid tot het kopen van wedstrijdkaarten van Liverpool F.C. (Let op de voorwaarden! Deze voorwaarden kunnen per seizoen verschillen vanwege beleid vanuit Liverpool, dan wel het aantal beschikbaar gestelde kaarten voor onze fanclub.)

 
Wat kost het

  • Lidmaatschap             € 21,00 in het eerste jaar, vanaf jaar 2 € 17,50 per jaar 
  • Jeugd-lidmaatschap   € 13,50 in het eerste jaar, vanaf jaar 2 € 10,00 per jaar ( Tot en met 13 jaar)

Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
Van 1 januari t/m 1 april betaal je  € 28,50 en loopt je lidmaatschap tot 30 juni van het volgende jaar. 
Van 1 april t/m 1 juni betaal je tot 30 juni van het volgende jaar € 24,00. 

Korting.
Na het eerste jaar lidmaatschap geven we een continuïteitskorting aan de (jeugd-) leden van € 3,50.

Het lidmaatschap wordt per 1 juli automatisch met een jaar verlengd, behalve als een maand voor die datum per mail is opgezegd.

Voor de betaling van de contributie geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Daarna volgt een herinnering met een betalingstermijn van 7 dagen. Na deze periode ontvangen de leden nog een tweede en laatste herinnering met een betalingstermijn van 5 dagen. Hierna volgt als laatste reminder nog een aanmaning (verhoogd met € 1,00 administratiekosten). Hier geldt 
weer een betalingstermijn van 7 dagen. Is het lidmaatschap dan nog steeds niet voldaan dan wordt de status "actief" aangepast in "niet actief" en volgt verwijdering als lid uit onze administratie.

AVG:
Met uw lidmaatschap bij ALSIN gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens door het bestuur en de commissies voor o.a. de ledenadministratie, ticketadministratie, de bankgegevens t.b.v. de penningmeester en de deelname aan evenementen en (online) activiteiten. Daarnaast gaat u met uw lidmaatschap akkoord voor het delen van (foto)verslagen van activiteiten van ALSIN op onze website en (social) media. Heeft u hierverder vragen over dan kunt u een toelichting vragen aan het bestuur via info@liverpoolfc.nl.

Aanmelden Alsin

Opmerking: voor bestaande leden die nog geen account op de website hebben, graag dit formulier gebruiken om een account aan te maken. Er zijn voor bestaande leden geen kosten aan verbonden en het account wordt na ontvangst van de gegevens z.s.m. geactiveerd. Gaarne bij opmerking vermelden al ''alsinlid''.

Alsin is door Liverpool FC erkend als een ticket based branch en komt in aanmerking voor tickets van thuiswedstrijden van Liverpool. Een full of light membership van Liverpool zelf is wel nodig om in aanmerking voor tickets te komen.

Heeft u problemen met inschrijven? mail ons.
Belangrijke Informatie aanmelding. Na invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier krijgt u een mail met uw ingevulde gegevens. U krijgt later een mail van de penningmeester met betalingsgegevens en als de contributie betaald is, maakt de secretaris het account actief. Er kan enige tijd zitten tussen aanmelding en bericht van de penningmeester.


Inschrijven
geslacht
Inschrijfgeld € 3,00 (geld niet voor juniorleden)