Lid worden

Wat bieden wij je:

  • Mogelijkheid tot het kopen van wedstrijdkaarten van Liverpool F.C. 
  • Per kwartaal een Alsin nieuwsbrief via de website en mail
  • Uitnodigingen voor meetings waar gezamenlijk wedstrijden van The Reds worden gekeken.
  • Om de twee jaar een clinic voor de kleinsten onder ons en een 5a side tournooi op onze ALSIN-dag.

 
Wat kost het

  • Lidmaatschap             € 17,50 per jaar
  • Jeugdlidmaatschap    € 10,00 per jaar ( Tot en met 13 jaar)

Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
Van 1 januari t/m 1 april betaal je  € 25,00 en loopt je lidmaatschap tot 30 juni van het volgende jaar. ( plus € 3,00 inschrijfgeld)
Van 1 april t/m 1 juni betaal je tot 30 juni van het volgende jaar € 20,50. (plus € 3,00 inschrijfgeld )

Het lidmaatschap wordt per 1 juli automatisch met een jaar verlengd, behalve als een maand voor die datum schriftelijk is opgezegd.

AVG:
Met uw lidmaatschap bij ALSIN gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens door het bestuur en de commissies voor o.a. de ledenadministratie, ticketadministratie, de bankgegevens t.b.v. de penningmeester en de deelname aan evenementen en (online) activiteiten. Daarnaast gaat u met uw lidmaatschap akkoord voor het delen van (foto)verslagen van activiteiten van ALSIN op onze website en (social) media. Heeft u hierverder vragen over dan kunt u een toelichting vragen aan het bestuur via info@liverpoolfc.nl.

Aanmelden Alsin
* Het inschrijfgeld is  € 3,-
Opmerking: voor bestaande leden die nog geen account op de website hebben, graag dit formulier gebruiken om een account aan te maken. Er zijn voor bestaande leden geen kosten aan verbonden en het account wordt na ontvangst van de gegevens z.s.m. geactiveerd. Gaarne bij opmerking vermelden al ''alsinlid''.

Alsin is door Liverpool FC erkend als een ticket based branch en komt in aanmerking voor tickets van thuiswedstrijden van Liverpool. Een full of light membership van Liverpool zelf is wel nodig om in aanmerking voor tickets te komen.

Heeft u problemen met inschrijven? mail ons.
Belangrijke Informatie aanmelding. Na invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier krijgt u een mail met uw ingevulde gegevens. U krijgt later een mail van de penningmeester met betalingsgegevens en als de contributie betaald is, maakt de secretaris het account actief. Er kan enige tijd zitten tussen aanmelding en bericht van de penningmeester.


Inschrijven
geslacht
Inschrijfgeld € 3,00 (geld niet voor juniorleden)