Wat houdt een meeting in?

In 2016 is er binnen ALSIN een aparte commissie in het leven geroepen welke belast is met het organiseren van meetings voor de leden. Deze commissie werkt onafhankelijk van het bestuur en heeft van het bestuur de opdracht meegekregen om de meetings zo goed mogelijk te organiseren. De commissie staat altijd open voor versterkingen, hiervoor zijn wel twee voorwaarden, je dient lid te worden en uitteraard Liverpool FC supporter te zijn. De commissie bestaat op dit moment uit;
- Laurien Visser
- Anne de Bruijn
- Sandra Turk
- Dominic Swarttouw
 
Met het bestuur is afgesproken dat we minimaal 4 meetings proberen te organiseren gedurende het seizoen. Een van de vaste meetings is altijd de Nieuwjaarsreceptie begin januari. De 4 meetings kunnen op diverse plekken in Nederland gehouden worden. De commissie geeft aan dat er een meeting wordt gehouden en bepaalt de locatie of vraagt aan de leden naar een voorkeurslocatie waarbij dan de meeste stemmen uiteraard bepalend zijn. Ook is het uiteraard mogelijk dat leden een verzoek doen aan de commissie om ergens een meeting te houden. Als hier voldoende animo voor is, wordt dit geregeld door de commisie in samenspraak met de aanvrager. Enige vereiste is uiteraard dat we de wedstrijd van Liverpool FC live kunnen zien.
 
Naast de vier genoemde meetings kunnen positieve resultaten van Liverpool er uiteraard voor zorgen dat er enkele meetings bijkomen zoals in het seizoen 2015-2016  is gebeurd, waarin LFC twee maal een finale wist te behalen. Bij beide finales is er een meeting georganiseerd. Er wordt geen entree gerekend bij de meetings, een gift in natuurlijk altijd welkom. Hiervoor is gekozen omdat het bestuur en de commisie de meetings voor iedereen bereikbaar willen maken. Hierdoor zal er ook een hogere opkomst zijn. Dit zorgt voor een grote verbondenheid binnen onze Liverpool fanclub, waarbij vele leden elkaar kennen en hun liefde kunnen delen voor onze geweldige club. Een van de vele kenmerken van de club welke wij supporten,  is het familiegevoel. Dit is iets wat we graag bij ALSIN terugzien. Dit is dan ook het grootste doel van de meetings, onder het genot van een hapje en drankje samen een wedstrijd van LFC bekijken.
 
Wij als commissie staan open voor ideeën en suggesties dus mochten jullie vragen hebben wij luisteren graag.
 
YNWA