Last minute tickets Liverpool - Burnley!

algemeen dinsdag, 30 jan 2024 // 11:51 uur

Beste leden,

Liverpool heeft ons zojuist laten weten dat er last minute tickets beschikbaar zijn gekomen voor de wedstrijd Liverpool - Burnley op zaterdag 10 februari 2024. Het betreft slechts 3 kaarten als wij succesvol zijn en wij dienen onze aanvraag hiervoor al aan het einde van de middag bij Liverpool in te dienen!

Mocht je interesse hebben om te gaan, laat dit ons dan voor vanmiddag 15:00 uur weten door ons te mailen: info@liverpoolfc.nl

Inschrijven = kaarten afnemen als deze toegewezen worden! Schrijf je dus alleen in als je 100% zeker bent dat je kunt/wilt gaan.

Let op: Zodra onze aanvraag bij Liverpool is ingediend, moet Liverpool nog bevestigen of wij de kaarten ook daadwerkelijk krijgen. Dit is afhankelijk van het aantal reacties van alle fanclubs. Zodra wij wat horen vanuit Liverpool, laten we jullie dit meteen weten (degenen die hebben gereageerd). Mochten er meer inschrijvingen zijn dan kaarten, dan loten we.

Omdat het zo last minute is mogen alle leden zich voor deze kans inschrijven. Dus ook leden die nog geen jaar lid zijn mogen reageren.

Succes allemaal!
YNWA

Het bestuur

PS ALSIN is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen rondom het downloaden van het NFC systeem dat Liverpool heeft ingesteld. Wij adviseren iedereen die dit seizoen naar Anfield gaat, ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat er eventueel nog hulp gevraagd kan worden bij de ticketing offices.

PS Dit bericht geldt alleen voor leden van onze fanclub! Wil je samen reizen, dan kan dat alleen als jullie beide lid zijn. 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items