Aankondiging bestuurswijziging

algemeen donderdag, 20 apr 2023 // 16:10 uur

Aankondiging bestuurswijziging

Het gaat goed met ALSIN! Op Social Media worden we steeds populairder, de ALSIN-dag dit jaar wordt beter en specialer dan ooit en de contacten met Liverpool en andere fanclubs blijven groeien. Dit succes betekent ook dat we meer werkzaamheden hebben en omdat we op korte termijn goede hulp kunnen gebruiken om al deze werkzaamheden op hoog niveau te kunnen blijven doen, hebben wij besloten om een extra bestuurslid aan te nemen: Sandra Turk.

Sandra doet achter de schermen al veel voor onze supporters club en toen wij haar vroegen of ze eventueel interesse had om het bestuur te komen versterken, reageerde zij hier vol enthousiasme op.

Zoals onze regels voorschrijven, hebben alle overige leden 1 maand de tijd om eventueel bezwaar aan te tekenen tegen deze benoeming. Mocht er iemand zijn die bezwaar wil aantekenen, dan ontvangen wij graag een email (info@liverpoolfc.nl) met de reden waarom je bezwaar maakt tegen deze benoeming. Het bestuur zal het bezwaar hierop beoordelen waarbij het belang van ALSIN altijd leidend is. Bezwaar indienen kan t/m 20 mei 2023.

Mochten jullie verder nog vragen hebben over deze benoeming, dan vernemen we dat ook graag via info@liverpoolfc.nl.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items