UPDATE BESCHIKBARE TICKETS 2E HELFT VAN HET SEIZOEN

algemeen maandag, 07 nov 2022 // 12:41 uur

Beste leden,

Met veel plezier kunnen wij aankondigen dat we voor de 2e helft van het seizoen kaarten hebben gekregen voor de volgende wedstrijden:

  • Zaterdag 18 maart 2023: Liverpool – Fulham (14 kaarten)
  • Zaterdag 22 april 2023: Liverpool – Nottingham Forest (14 kaarten)

Wil je naar 1 van deze wedstrijden? Dan kun je je vanaf nu inschrijven via onze website: Tickets bestellen - Ticket bestellen | Association of Liverpool Supporters in the Netherlands (liverpoolfc.nl)

Inschrijven kan vanaf nu tot vrijdag 11 november; 13:00 uur. Uiterlijk maandag 14 november laten wij alle inschrijvers weten of zij wel/niet succesvol zijn geweest.

LET OP: Alleen als je minimaal één volledig seizoen lid bent van ALSIN (ingeschreven vóór 1 augustus 2021), een membership hebt van Liverpool en gekoppeld bent aan de friends & family lijst van ALSIN, dan kun je in aanmerking komen voor een kaartje.

ALSIN is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen rondom het downloaden van het NFC systeem dat Liverpool heeft ingesteld. Wij adviseren iedereen die dit seizoen naar Anfield gaat dit voor vertrek geregeld te hebben. Mocht je toch nog problemen ervaren met dit systeem, dan raden we je aan ruim op tijd aanwezig te zijn bij Anfield, zodat er eventueel nog hulp gevraagd kan worden bij de ticketing offices.

ALSIN is ook niet verantwoordelijk voor alle eventuele extra COVID maatregelen en extra maatregelen die van toepassing zijn vanwege de BREXIT. Hou het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken in de gaten voor alle voorwaarden om naar Engeland te reizen: 
Reisadvies Verenigd Koninkrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken | Verenigd Koninkrijk | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Inschrijven = kaarten afnemen als deze toegewezen worden! Schrijf je dus alleen in als je 100% zeker bent dat je zelf kunt/wilt gaan. De datum en het tijdstip van de wedstrijden is op dit moment nog niet definitief! Cup wedstrijden en TV rechten kunnen hier nog verandering in brengen (vooral de FA Cup kan nog roet in het eten gooien als het om de speeldata gaat)!!! Hou hier ook rekening mee, want het zou zonde zijn als het omboeken van vluchten & hotelovernachtingen extra kosten met zich mee brengt (en dit is volledig op eigen kosten/verantwoordelijkheid).

Mochten er meer aanvragen dan kaarten zijn, dan loten wij. Mochten er vrijdag 11 november om 13:00 uur minder aanvragen zijn dan kaarten, dan krijgen leden die op of na 1 augustus 2021 lid geworden zijn ook de kans om zich in te schrijven. Hierover volgt dan een aparte mail/apart bericht.

Mochten er in de tussentijd (de kans is erg klein) nog andere kaarten beschikbaar komen, dan informeren wij jullie hier natuurlijk ook over. 

Succes allemaal!

YNWA,

Het bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items