UPDATE TICKETS SEIZOEN 2021/2022

algemeen donderdag, 29 jul 2021 // 08:47 uur

Beste leden,

Er is eindelijk nieuws vanuit Liverpool als het gaat om tickets voor komend seizoen!

Voor nu is er besloten om kaarten in blokken aan te bieden (en niet per 1/2 seizoen zoals gebruikelijk). Dit betekent dat wij dit weekend de kans hebben om ons in te schrijven voor de 1e drie thuiswedstrijden. MAAR!!! Als wij dit doen en we krijgen tickets toegewezen, dan betekent dit dat er een stuk minder of zelfs geen kaarten meer beschikbaar voor ons zullen zijn voor de rest van het seizoen, omdat ze alsnog naar een totaal kijken per fanclub over het hele seizoen (wat dat aantal is, kunnen ze daarbij alleen niet zeggen ????).

Daarnaast is het ook zo dat we een soort van strafpunten krijgen als fanclub als we nu kaarten toegewezen krijgen en we deze uiteindelijk toch niet zouden gebruiken, omdat we vanwege Covid (of andere omstandigheden) niet kunnen reizen/Engeland niet inkomen.

Natuurlijk zouden willen wij jullie graag allemaal de kans geven zo snel mogelijk weer naar Anfield te gaan, maar omdat het risico op dit moment gewoon veel te groot is om het voor de rest van het seizoen te verpesten, hebben wij besloten het volgende blok af te wachten en deze eerste 3 wedstrijden dus geen gebruik te maken van het aanbod.

Zodra wij meer nieuws hebben over het 2e blok, laten we dat natuurlijk meteen weten! Laten we met z'n allen duimen dat we snel weer betere tijden krijgen waarbij we zonder zorgen naar ons geliefde Liverpool kunnen reizen!

You'll never walk alone,

Het bestuur

PS Is het gelukt je membershipkaart te koppelen aan ALSIN? Stuur ons dan ook nog even een mailtje met je naam en membershipnummer. Dan kunnen wij aan onze kant ook de double check doen.

Vragen over dit bericht? Mail ons op info@liverpoolfc.nl en dan antwoorden wij jullie zsm.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items