BELANGRIJKE INFORMATIE SUPERCUP

algemeen zondag, 30 jun 2019 // 09:46 uur

Beste Reds,

Woensdag 14 augustus speelt Liverpool in Istanbul om de SuperCup tegen Chelsea. Hierbij geven wij jullie hierbij meer informatie over de eventuele kaarten die ALSIN kan bemachtigen.

Lees onderstaande informatie a.u.b. goed door, want het is echt ontzettend belangrijk dat jullie precies weten wat de status op dit moment is, wat onze kansen zijn op kaarten en hoe jullie hier eventueel voor in aanmerking kunnen komen:

HOEVEEL KANS HEEFT ALSIN OP KAARTEN?

ALSIN gaat komende week proberen om kaarten te bemachtigen voor deze wedstrijd. We hebben 3 kaarten die in aanmerking komen, maar er is geen garantie dat het ook lukt om 1,2 of 3 kaarten te bemachtigen. Uiterlijk donderdag 4 juli weten wij definitief of we kaarten hebben en zo ja – hoeveel.

Let op: Wat de kaarten gaan kosten, weten we op dit moment niet, omdat dat afhankelijk is van de categorie van de kaarten. Hou rekening met een prijs tussen de € 50 en € 130.

HOE KUN JE IN AANMERKING KOMEN VOOR KAARTEN?

Omdat we geen ludieke actie kunnen opzetten, geldt het volgende: vanaf nu kun je ons per mail (info@liverpoolfc.nl) laten weten dat je naar deze SuperCup in Istanbul wilt. De inschrijving loopt tot morgenmiddag 12.00 uur (dat is maandag 1 juli om 12.00 uur). Daarna zullen wij loten. De persoon die als eerste geloot wordt, zal bovenaan de lijst komen. Daarna loten we voor de plaatsen 2 en 3. De leden die op 1, 2 en 3 zijn geëindigd zullen we daarna vragen om een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Het gaat hier om informatie die wij bij Liverpool dienen in te dienen (paspoortgegevens, hoe je naar Istanbul reist, waar je wilt verblijven etc.). Deze informatie moet uiterlijk maandagavond om middernacht bij ons binnen zijn, dus wees hierop voorbereid! Per lid doe je mee voor 1 kaartje! Als je samen wilt reizen, dan zul je dus beide geluk moeten hebben met de loting!

Let op:

  • Alleen leden die minimaal een jaar lid zijn, kunnen in aanmerking komen (inschrijving op of voor 30.06.2018).
  • Als je een kaart toegewezen krijgt, moet je deze ook afnemen en persoonlijk ophalen op een afgesproken plaats in Istanbul! Na aanmelden en toewijzing afzeggen of niet op komen dagen betekent een boete (hoogte van de kosten van het kaartje) en uitsluitsel van deelname voor alle ticket aanvragen de komende 10 jaar.
  • DE KAARTEN ZIJN NIET OVERDRAAGBAAR! ALS JE EEN KAART TOEGEWEZEN KRIJGT, KUN JIJ ALLEEN OP DEZE KAART HET STADION IN!
  • Vervoer, accommodatie, een geldig legitimatiebewijs, een visum etc. dien je zelf te regelen. ALSIN kan hierbij helaas niet helpen. 
  • Aanmelden = meedoen! Dus na het insturen van je interesse is je aanmelding definitief! Denk goed na over alle eventuele kosten etc. voordat je de definitieve aanmelding verstuurt!
  • Het heeft verder geen zin om vragen te stellen over kaarten!

GOOD LUCK!!!

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items