Tickets 1e seizoenshelft

algemeen vrijdag, 06 jul 2018 // 19:41 uur

Beste Leden,

Zoals jullie weten hebben wij weer tickets aangevraagd bij Liverpool FC voor de eerste seizoenshelft. Wij als bestuur kunnen met trots melden dat we maximaal toegekend hebben gekregen (het maximaal aantal kaarten dat we aan  konden vragen, hebben we ook toegewezen gekregen). Voor de volgende wedstrijden hebben wij tickets:

- West Ham United (3)
- Brighton (3)
- Southampton (9)
- Manchester City (3, A-wedstrijd)
- Cardiff (3)
- Fulham (9)- Everton (9, A-wedstrijd)
- Manchester United (3, A-wedstrijd)
- Newcastle United (9)
- Arsenal (9, A-wedstrijd)

De inschrijving voor tickets voor deze 1e helft van het seizoen start op zaterdag 14 juli 2018 om 8:00 uur. De inschrijving voor de tickets loopt zoals altijd via onze website. Het bestuur kent de kaarten 5 dagen na de start van de inschrijving definitief toe. Snelle beslissers krijgen voorrang, maar dit is geen garantie. Het bestuur beslist in eer en geweten en heeft als hoofdmotto zoveel mogelijk leden de kans te geven om een wedstrijd bij te wonen en houdt hier rekening mee bij het definitief verdelen van de tickets.

De overige voorwaarden voor het aanvragen van tickets zijn ook aangescherpt en verduidelijkt door ons. Hiervoor verwijzen we graag naar de website en het nieuwe handboek die jullie door hier te klikken kunnen vinden. In dit handboek zijn ook andere belangrijke aspecten opgenomen waarover wij als bestuur graag transparant willen zijn. Daarnaast hopen wij dat deze informatie jullie een goed/beter beeld geeft als het bijvoorbeeld gaat om de taakverdeling binnen het bestuur, de rol van de commissies, en de regels rondom de website en AVG. 

Mochten jullie nog vragen hebben over het handboek, dan ontvangen wij die graag op info@liverpoolfc.nl. 

YNWA,

Namens het bestuur,

Kevin Tibbe

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items