Tickets

Wedstrijdbezoek

ALSIN is in september 2002 opgericht en erkend als officiële fanclub. Op datzelfde moment had Liverpool net de beslissing genomen dat nieuwe fanclubs non-ticket based zouden worden. Uiteindelijk is ALSIN in 2009 door Liverpool ook erkend als een ticket based branch. Daardoor is het voor ons mogelijk kaarten voor Premier League-wedstrijden te bestellen voor onze leden. De regels daarvan zijn in 2011 aangescherpt. Sindsdien is het bij aanschaf van kaarten verplicht een full of light membershipcard van Liverpool te hebben. De kaarten die ALSIN ontvangt worden geladen op de persoonlijke membershipcard van onze leden.

Zoals aangegeven is het voor ons alleen mogelijk kaarten voor Premier League-wedstrijden van Liverpool aan te vragen. Voor de eerste seizoenshelft worden de kaarten voor begin juli besteld en begin oktober staat als deadline voor de kaarten van de tweede seizoenshelft. Sinds het seizoen 2016/2017 heeft ALSIN per competitiewedstrijd ook de beschikking over twee kaarten. Daarnaast hebben wij ook vier kaarten voor alle Europese thuiswedstrijden.

Heb je aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt direct contact met ons opnemen door hier te klikken.

Om in te loggen en kaarten te bestellen klik hier.