Tickets

Wedstrijdbezoek

ALSIN is in september 2002 opgericht en erkend als officiële supporters club. Op datzelfde moment had Liverpool net de beslissing genomen dat nieuwe supporters clubs non-ticket based zouden worden. Uiteindelijk is ALSIN in 2009 door Liverpool ook erkend als een ticket based branch. Daardoor is het voor ons mogelijk kaarten voor Premier League-wedstrijden aan te vragen voor onze leden. De regels daarvan zijn in 2011 aangescherpt. Sindsdien is het bij aanschaf van kaarten verplicht een full of light membershipcard van Liverpool te hebben. Voor het seizoen 2023-2024 is dit niet nodig. De regels kunnen ieder seizoen veranderen. De kaarten die ALSIN ontvangt worden geladen op de persoonlijke membershipcard van onze leden.

Zoals aangegeven is het voor ons alleen mogelijk kaarten voor Premier League-wedstrijden van Liverpool aan te vragen. Voor de eerste seizoenshelft worden de kaarten voor begin juli besteld en eind oktober staat als deadline voor de kaarten van de tweede seizoenshelft. Alsin kan 5 maal 6 tickets bestellen per seizoenshelft, al bepaalt Liverpool F.C. hoe en hoeveel er aangevraagd kan worden per seizoen.

Om in aanmerking te komen voor tickets moet je 1 jaar lid zijn, zijn er kaarten over dan kunnen ook nieuwe leden reageren.

Heb je aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt direct contact met ons opnemen door hier te klikken.

Om in te loggen en kaarten te bestellen klik hier.