Verslag Manchester United - Liverpool F.C.

Foto Verslag Manchester United - Liverpool F.C.
wedstrijdverslag maandag, 25 feb 2019 // 11:37 uur

Manchester United – Liverpool

We kunnen er eigenlijk kort over zijn. Een kopie van de wedstrijd tegen Bayern. Tot aan de 16 alles prima in orde en daarna verzand het in niets. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. De derde remise in vier wedstrijden. Met Milner op de rechtsbackpositie en van Dijk weer op zijn post werd de wedstrijd in een hoog tempo gestart. Liverpool had meteen de overhand en domineerde de wedstrijd. Het tempo in de wedstrijd werd er eigenlijk vrij snel uitgehaald door een reeks aan blessures. Achtereenvolgens Herrera, Mata en Lingard die koud was ingevallen vielen uit met blessures waardoor de tegenstander genoodzaakt was binnen 45 minuten al zijn wissels te gebruiken. De ook al niet okselfris zijnde Rashford moest daardoor noodgedwongen de hele wedstrijd uitspelen. Lingard viel uit nadat hij de beste kans van de wedstrijd kreeg. Een dieptepas van Lukaku bereikte Lingard maar Allison pakte de bal van zijn voet. Een redding van grote klasse. Na een minuut of 30 verzwikte Firmino zijn enkel en moest eveneens noodgedwongen het veld verlaten voor Sturridge. Eerste helft een overwicht voor Liverpool maar geen uitgespeelde kansen. De tweede helft was de thuisploeg beter maar grote kansen kreeg het ook niet. De enige goal die viel was een eigen doelpunt van Matip, maar deze ging vooraf aan buitenspel. Zo eindigde de wedstrijd zoals die was begonnen. 0-0. Jürgen Klopp verwoordde het nog het beste, alleen moet je dan wel uitkijken dat er geen camera in de buurt is. Fucking hell, what a shit game. Samengevat, het wordt wel weer eens tijd om een overwinning te pakken. 11 is nog beter. Dat zijn het aantal wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. Laten we beginnen met Watford thuis komende woensdag. Come on you reds

Dank aan de mensen in Wijk bij Duurstede waar de derde meeting van het seizoen werd gehouden. Ik zie jullie graag op de volgende meeting om samen een wedstrijd te bekijken.

Verslag: René Weerheijm