Kaartje voor de Finale !!

Foto Kaartje voor de Finale !!
ALSIN vrijdag, 10 mei 2019 // 13:11 uur

UPDATE TICKETS CL FINALE MADRID!

Beste Reds,

Nogmaals onwijs gefeliciteerd met het opnieuw bereiken van de CL Finale! Zoals beloofd, geven wij jullie hierbij meer informatie over de eventuele kaarten die ALSIN kan bemachtigen. 

Lees onderstaande informatie a.u.b. goed door, want het is echt ontzettend belangrijk dat jullie precies weten wat de status op dit moment is, wat onze kansen zijn op kaarten en hoe jullie hier eventueel voor in aanmerking kunnen komen:

HOEVEEL KANS HEEFT ALSIN OP KAARTEN?

ALSIN gaat de 4 tickets die in aanmerking kunnen komen registreren bij Liverpool. Deze tickets gaan mee in de ballot.

Deze ballot vindt plaats nadat de sale geweest is voor iedereen die 7 of meer wedstrijden heeft. Zoals het nu gecommuniceerd wordt, weten we donderdag 16 mei of we kaarten hebben en zo ja – hoeveel (maximaal 4, maar het is dus ook mogelijk dat we helemaal geen kaarten krijgen).

Let op: Wat de kaarten gaan kosten, weten we op dit moment niet, omdat dat afhankelijk is van de categorie van de kaarten. Hou rekening met een prijs tussen de € 180 en € 595.

HOE KUN JE IN AANMERKING KOMEN VOOR KAARTEN?

Omdat het geen optie is te wachten tot 16 mei om eventuele kaarten dan te verdelen, hebben wij het volgende bedacht voor iedereen die in aanmerking wil komen:

A.s. zondag speelt Liverpool de belangrijke laatste wedstrijd tegen Wolves! Wil jij kans maken op een eventuele kaart voor deze geweldige finale (per inzending doe je mee voor 1 kaart)? Stuur dan uiterlijk zaterdag 11 mei om 23.59 uur een mail naar info@liverpoolfc.nl met antwoorden op de volgende vragen en maak kans!

1.     Voorspel de einduitslag van Liverpool – Wolves (2 punten bij een goed antwoord)

2.       Voorspel wie het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt (naam speler van Wolves of Liverpool, 4 punten voor een goed antwoord.) Denk je dat het 0-0 blijft? Geeft dan ‘niemand’ door voor maximaal 2 punten.

3.       Voorspel in welke minuut het 1e doelpunt valt (doelpunt van Wolves of Liverpool. 10 punten bij een 100% goed antwoord, 7 punten als je er 1-2 minuten vanaf zit). Denk je dat het 0-0 blijft? Geef dan ‘geen doelpunten’ door voor maximaal 3 punten.

Hierna worden de scores geteld en wordt de einduitslag bepaald. Bij een gelijke stand wordt er gekeken wie vervolgens het beste antwoord heeft op de benaderingsvraag:

4.       In welke minuut wordt de eerste gele kaart uitgedeeld?

Mocht dit nog steeds een gelijke stand opleveren of mocht er geen gele kaart worden uitgedeeld, dan wordt er gekeken wie het beste antwoord heeft op de benaderingsvraag:

5.       In welke minuut vindt de eerste wissel plaats (het maakt niet uit of het een wissel bij Wolves of Liverpool is, het gaat om de minuut van de eerste wissel)?

Geef antwoord op alle 5 vragen! Alleen inzendingen waarop de antwoorden van alle 5 vragen vermeld staan, doen mee.
Alle inzendingen dienen uiterlijk zaterdag 11 mei om 23.59 uur bij ons binnen te zijn! 

Uiterlijk maandag 13 mei laten wij dan weten wie de 4 personen zijn die eventueel in aanmerking komen. Van deze 4 personen hebben we dan ook op zeer korte termijn meer informatie nodig, dus zorg ervoor dat je je paspoort en contactgegevens klaar hebt liggen !!
Omdat bestuursleden ook mee mogen dingen voor de eventuele kaarten, zal Marc Steurs als onafhankelijke betrokkene meekijken en ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt.

Let op:

• Alleen leden die minimaal een jaar lid zijn, kunnen in aanmerking komen (inschrijving en betaald op of voor 30.04.2018).

• Als je een kaart toegewezen krijgt, moet je deze ook afnemen en persoonlijk bij ons ophalen op een afgesproken plaats in Madrid! Na aanmelden en toewijzing afzeggen of niet op komen dagen betekent een boete (hoogte van de kosten van het kaartje) en uitsluitsel van deelname voor alle ticket aanvragen de komende 10 jaar.

• DE KAARTEN ZIJN NIET OVERDRAAGBAAR! ALS JE EEN KAART TOEGEWEZEN KRIJGT, KUN JIJ ALLEEN OP DEZE KAART HET STADION IN!

• Vervoer, accommodatie, een geldig legitimatiebewijs etc. dien je zelf te regelen. ALSIN kan hierbij helaas niet helpen.  

• Aanmelden = meedoen! Dus na het insturen van je antwoorden is je aanmelding definitief! Denk goed na over alle eventuele kosten etc. voordat je de definitieve aanmelding verstuurt!

• Het heeft verder geen zin om vragen te stellen over kaarten!

GOOD LUCK!!!
 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items