ALSIN goes Insta

Foto ALSIN goes Insta
ALSIN zaterdag, 29 dec 2018 // 16:03 uur

ALSIN goes Instagram

Zoals bekend is, ondergaat ALSIN als supportersvereniging verschillende veranderingen. De samenstelling van het bestuur, kosten wedstrijdkaarten, meetings, contributie en vele andere onderwerpen worden onder de loep gehouden. Zo ook het gebruik van sociale media. 

Eerst wat betreft Facebook. Van oudsher heeft ALSIN een Facebookgroep als digitale ontmoetingsplek voor ALSIN-leden en andere Liverpoolsupporters. Daarnaast wordt sinds dit seizoen actiever dan ooit gebruik gemaakt van onze Facebookpagina. Dit wordt dusdanig veel gedaan, dat het verschil tussen de pagina en de groep er niet duidelijker op geworden is. Daarom heeft het bestuur besloten om de zaken te gaan scheiden. 
In de toekomst zal de groep enkel nog voor betalende ALSIN-leden bedoeld zijn. Een groep met mensen die niet alleen LFC een warm hart toe dragen, maar zich ook verbonden voelen aan ALSIN en vrijuit willen spreken over deze zaken.
De pagina zal gebruikt gaan worden voor supporters in het algemeen. Hier staat duidelijk LFC centraal en is elke supporter welkom. Via de pagina zal tevens worden geprobeerd ALSIN meer bekendheid te geven onder Nederlandse supporters. Dit door actiever zichtbaar te zijn in de feeds van de bekende voetbalkanalen.
Vanaf 1 februari a.s. zullen de beheerders van de goep de ledenlijsten van de groep en het ALSIN-bestand naast elkaar leggen en leden, die geen ALSIN-lidmaatschap hebben, gaan verwijderen uit de groep. Wil je als niet-ALSINner toch onderdeel uit blijven maken van de groep, meld je dan even hier aan als (nieuw) lid.

Naast het gebruik van Facebook, is besloten ALSIN ook los te laten op Instagram. De bedoeling is dat dit kanaal gevuld gaat worden met content aangeleverd door leden en niet-leden die hun foto's, creaties, e.d. willen delen met hopelijk een groot publiek. Dit kanaal staat of valt dus met input van de Nederlandse LFC support. Foto's rondom wedstrijdbezoek of gewoon vanaf je bank, je collectie bijzondere shirts, het mag allemaal. Dus heb je LFC gerelateerde foto's die je wil delen, stuur ze op naar info@liverpoolfc.nl ovv Instagram. Via Facebook, Twitter of Instagram kun je ook contact leggen natuurlijk. Uiteraard wordt je netjes getagged in de post en krijg je alle eer die je verdient voor je input, mocht je dit willen.

Het gebruik van Twitter blijft in grote lijnen ongewijzigd. Al zal daar naast de nieuwsberichten e.d. van de site ook de Instagramposts gedeeld worden, mits daar toestemming voor gegeven wordt door de maker natuurlijk. 

YNWA, Ronald.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items