1e Meeting ALSIN 29 september

Foto 1e Meeting ALSIN 29 september
ALSIN vrijdag, 21 sep 2018 // 15:30 uur

Beste ALSIN-leden,

Volgende week is het zover, de eerste meeting van het seizoen. Tevens de eerste meeting in de MalleMolen in Wijk bij Duurstede.
De wedstrijd tegen Chelsea belooft een topduel te worden zeker gezien de posities die Liverpool en Chelski momenteel bezetten.
Al geruime tijd kondig ik in mijn zaak met gepaste trots de komst aan van jullie, de Nederlandse Liverpool supporters die binnenkort een wedstrijd bij mij in de zaak komen kijken en weet ook dat ik daar bij menig local wat nieuwsgierigheid heb opgewekt. Van diverse dan ook de vraag of zij ook de wedstrijd gewoon kunnen komen kijken of dat de pub enkel toegankelijk is voor de ALSIN leden. Uiteraard hoop ik dat ze aanschuiven want volgende week zaterdag is de pub van ALSIN, draait alles om Liverpool fc en hoop ik dat we met zijn allen een mooi visitekaartje af te kunnen geven in Wijk bij Duurstede zodat men kan zien dat de Nederlandse Liverpool enclave een bijzonder mooie groep is die zorgt voor een ultieme Liverpool fc beleving. Het is onze verantwoordelijkheid om de geest van Liverpool fc uit te dragen in Nederland, ik hoop dat we dit met en voor elkaar kunnen doen en op deze manier ons steentje te kunnen bijdragen aan de mooiste club ter wereld; Liverpool fc.

YNWA

Gert-Jan van Rooijen
Manager Mallemolen en ALSIN sponsor & lid

 

De datum komt snel dichterbij. Hebben jullie dit al in de agenda gezet wanneer hier uiteraard al niets anders stond ?? Zoals uit bijgaande foto blijkt neemt De Mallemolen de eerste 3!!! consumpties voor haar rekening. ALSIN doet daar nog een consumptie bovenop. Dus voor wie nog twijfelt zeg ik, meld je aan bij het evenement op de facebookpagina van ALSIN zodat we enigszins weten op wie we kunnen rekenen. Ik weet inmiddels dat vanuit Wijk bij Duurstede voldoende interesse is. Ik hoop dat ALSIN - leden Gert Jan en Wijk bij Duurstede niet teleurstellen. Voor
de portemonnaie hoeft niemand het te laten want De Mallemolen & ALSIN zijn vrijgevig !!!

Kim, Sandra & John 

 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items