Voorbeschouwing Liverpool - Watford

Foto Voorbeschouwing Liverpool - Watford
voorbeschouwing vrijdag, 13 dec 2019 // 19:17 uur

Datum: 14 december 2019
Aftrap: 13:30 uur
Stadion: Anfield
Managers: Jurgen Klopp vs. Nigel Pearson
Scheidsrechter: Andre Marriner
Uitzending:  Ziggo Sport select  

Hekkensluiter.
Deze ronde komt de huidige hekkensluiter van de competitie op bezoek bij de huidige aanvoerder van de ranglijst. Op papier een aangenaam rustige zaterdagmiddag voor de thuisploeg. Na plaatsing voor de knock-out fase in de Champions League en het nieuws dat Jurgen Klopp en zijn assistenten hun contracten hebben verlengt, is de jubelstemming voor eenieder met een rood hart behoorlijk opgelopen. Kers op de taart is de verlenging van het contract van Milner. 
Zo rustig als de randzaken verlopen bij Liverpool, zo onrustig is het bij Watford. Nigel Pearce is al de dertiende manager in de afgelopen tien jaar. En dan zijn eerste wedstrijd als manager van Watford moeten leiden op bezoek bij Liverpool, is niet geheel ideaal. Maar misschien hebben de bezoekers geluk en hebben ze baat bij het beoogde shock-effect van het hebben van een nieuwe manager. 
Lovren zal waarschijnlijk moeten toekijken vanaf de zijlijn wegens een blessure. Zijn eventuele vervanger Gomez is gelukkig geen groot verlies in kwaliteit. De jonge centrumverdediger is misschien wel beter in potentie, maar mist wedstrijdritme. Ook Matip, Clyne en Fabinho zijn nog niet inzetbaar. Watford kan niet beschikken over Cleverley, Holebas, Welbeck en Prödl. Daarnaast is het twijfelachtig of Janmaat, Masina en Pereyra fit genoeg zijn om te spelen. Een flink gehavend elftal dus.

Vorige ontmoetingen. 
Woensdag, 27 februari 2019, Premier League.
Liverpool - Watford (2-0) 5-0
Zaterdag, 24 november 2018, Premier League.
Watford - Liverpool (0-0) 0-3 
Zaterdag, 17 maart 2018, Premier League.
Liverpool - Watford (2-0) 5-0
Zaterdag,12 augustus 2017, Premier League.
Watford - Liverpool (2-1) 3-3

 

 

Ronald

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items