Voorbeschouwing Liverpool - Wolves

Foto Voorbeschouwing Liverpool - Wolves
voorbeschouwing zondag, 12 mei 2019 // 12:35 uur

Datum: 12 mei 2019
Aftrap: 16:00 uur
Stadion: Anfield
Scheidsrechter: Martin Atkinson
Uitzending: Ziggo Sport (voetbal) Aangepaste switch uitzending

Zenuwslopend.
En dan is morgen het seizoen nog niet eens voorbij. Vandaag de laatste speeldag in de Premier League. Als er een verlies wordt geleden blijft het puntenaantal op 94 steken. Sinds de oprichting van de Premier League in 92-93 zou dit genoeg zijn geweest om 24 keer kampioen van Engeland te zijn geworden. Alleen in 2005 (Chelsea 95 punten) en in 2018 (Manchester City 100 punten) zou dit niet het geval zijn geweest. Dit seizoen is het ook niet voldoende om de beker op te mogen tillen. Zelf winnen en hopen op puntenverlies door Man City. Zo staat het er voor.
De blessures van Henderson en Robertson, opgelopen tegen Barca, lijken mee te vallen en zijn inzetbaar vandaag. Ook Salah is fit genoeg om vandaag te spelen. Grote afwezige is Firmino. Het is zelfs nog maar de vraag of hij op tijd fit is voor de Champions League finale. Wolves kan vandaag beschikken over een volledige selectie. 
Op het andere veld zou De Bruyne weer beschikbaar zijn voor City. Fernandinho heeft minder geluk. De middenvelder is langdurig uitgeschakeld. Tegenstander Brighton moet Izquierdo en Propper missen. Desalniettemin is er beloofd vanuit het 'Seagulls' -kamp dat men er alles aan gaat doen Liverpool de titel te bezorgen.

 

Ronald Kleinman

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items