voorbeschouwing Fulham - Liverpool

Foto voorbeschouwing Fulham - Liverpool
voorbeschouwing zondag, 17 mrt 2019 // 11:43 uur

Datum: 17 maart 2019
Aftrap: 15:15 uur
Stadion: Craven Cottage
Scheidsrechter: Craig Pawson
Uitzending: Ziggo Sport
 

Druk opvoeren.
Vandaag krijgt Liverpool de kans om de druk op de koploper Manchester City op te voeren. City speelde gisteren namelijk in de FAcup, waardoor Liverpool tijdelijk de leiding over kan nemen. Het zou mooi zijn dit te realiseren na een uitstekende wedstrijd in de Champions League tegen Bayern afgelopen week. Fulham zou dan het slachtoffer moeten zijn vandaag. Een ploeg die niets meer te verliezen heeft. Een troosteloos seizoen voor de Londenaren. Er werd al afscheid genomen van de manager en het afscheid van de Premier League aan het einde van het seizoen lijkt ook al vast te staan. Slechts 17 punten uit 30 wedstrijden werd er bijeen gesprokkeld. De verwachting is dan ook dat Liverpool gewoon 3 punten bij schrijven kan na de wedstrijd.
Mawson en Bettinelli zullen vandaag niet spelen namens Fulham. Beide spelers zijn geblesseerd. Spits Mitrovic heeft ondanks de slechte teamprestatie een prima seizoen. Hij scoorde tot dusver 10 doelpunten namens de laagvlieger in de competitie. Verder zou het leuk zijn wanneer de Nederlanders Babel en Fosu-Mensah speelminuten zouden krijgen. Voor oud-liverpoolspeler Babel zit een basisplaats er dik in.
Henderson zal niet spelen namens Liverpool. De captain viel geblesseerd uit in Munchen en komt in maart vrijwel zeker niet meer in actie. Verder zitten Gomez, Oxlade-Chamberlain en Brewster nog altijd op het geblesseerdenbankje.

Vorige ontmoetingen.
Zondag, 11 november 2018, Premier League.
Liverpool - Fulham (1-0) 2-0.
Woensdag, 12 februari 2014, Premier League.
Fulham - Liverpool (1-1) 2-3.
Zaterdag, 9 november 2013, Premier League.
Liverpool - Fulham (3-0) 4-0.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items