Voorbeschouwing West Ham - Liverpool

Foto Voorbeschouwing West Ham - Liverpool
voorbeschouwing maandag, 04 feb 2019 // 09:33 uur

Datum: 4 februari 2019
Aftrap: 21:00 uur
Stadion: London Stadium
Scheidsrechter: Kevin Friend
Uitzending: Ziggo Sport (select)
 

Hammers uit.
Vandaag wordt er afgereisd naar Londen. Het London Stadium is het theater waar andermaal geprobeerd gaat worden drie punten te verdienen door de huidige koploper van de competitie. Drie punten die hard nodig zijn, aangezien ManCity dit weekend het gat verder gedicht heeft tot twee punten.
West Ham verkeert niet in grootse vorm. De laatste drie wedstrijden gingen verloren, waaronder een afgang  in de FA cup tegen Wimbledon uit de League One. En toch maken de Hammers goede kans om Liverpool te verslaan, vindt manager Pellegrini. Tegen grote ploegen doen ze het immers altijd goed. Drie weken geleden werd er nog gewonnen van Arsenal, bijvoorbeeld. Wilshere, Balbuena, Yarmolenko, Lanzini, Reid en Carlos Sanchez zullen geen aandeel hebben in de uitslag. Allen zijn geblesseerd.
Uit het Liverpoolkamp komt niet veel nieuws. Alexander-Arnold is nog steeds niet fit. Gomez gaat zelfs de eerste wedstrijd tegen Bayern Munchen in de Champions League missen. Het goede nieuws is dat Milner weer inzetbaar is. Hij heeft zijn schorsing uitgezeten en zal waarschijnlijk weer als rechtsback gebruikt gaan worden.

Vorige ontmoetingen:
Zondag, 12 augustus 2018, Premier League.
Liverpool - West Ham United (2-0) 4-0 
Zaterdag, 24 februari 2018, Premier League.
Liverpool - West Ham United (1-0) 4-1 
Zaterdag, 4 november 2017, Premier League.
West Ham United - Liverpool (0-2) 1-4 

 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items