voorbeschouwing Burnley - Liverpool

Foto voorbeschouwing Burnley - Liverpool
voorbeschouwing woensdag, 05 dec 2018 // 08:56 uur

Datum: 5 december 2018
Aftrap: 20:45 uur
Stadion: Turf Moor
Scheidsrechter: Stuart Attwell
Onderlinge resultaten.

Burnley uit.

Het was spannend afgelopen weekend in de Merseyside-derby. Gelukkig werd de wedstrijd, met enig fortuin, winnend afgesloten. Terwijl de meningen over Klopp's zegeviering nog niet uit de lucht zijn, staat Burnley alweer te wachten voor hun eerste ontmoeting dit seizoen met de ongeslagen mannen uit Liverpool. Welkom in December. Helaas wordt de wedstrijd vandaag niet uitgezonden via Ziggo.
Sean Dyche ziet zijn Burnley duidelijk als underdog en vindt dat prima, aangezien hij graag aanstipt dat ze het goed doen tegen de grote teams uit de competitie. Het resultaat is belangrijker dan goed spelen, volgens de manager. Burnley is niet in vorm. In de laatste vijf wedstrijden werd maar één punt behaalt.
Henderson heeft zijn schorsing van een wedstrijd, opgelopen tijdens Watford - LFC door dubbel geel te pakken, ondertussen uitgezeten en is weer beschikbaar tegen Burnley. Het lijkt erop dat Mané deze wedstrijd niet meedoet. De aanvaller had na de wedstrijd tegen Everton wat hechtingen in zijn voet nodig. Ook Robertson kwam niet ongeschonden uit de strijd, maar zou zomaar alsnog beschikbaar kunnen zijn. Daarentegen is Lallana wel weer volledig inzetbaar.

Vorige ontmoetingen.

Maandag, 1 januari 2018, Premier League.
Burnley - Liverpool (0-0) 1-2
Zaterdag, 16 september 2017, Premier League.
Liverpool - Burnley (1-1) 1-1
Zondag, 12 maart 2017, Premier League.
Liverpool - Burnley (1-1) 2-1

 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items