Liverpool vs Southampton

Foto Liverpool vs Southampton
voorbeschouwing zaterdag, 22 sep 2018 // 11:32 uur

Datum: 22 september 2018
Aftrap: 16:00 uur
Stadion: Anfield Road
TV uitzending: Ziggo
Scheidsrechter: Paul Tierney
 

Wedstrijddag 6.

Na een uitstekende, maar uitputtende, wedstrijd tegen PSG in de Champions League wacht vandaag de wedstrijd tegen Southampton in de Premier League. De kans om achttien punten uit de eerste zes wedstrijden te behalen is groot. Waar Liverpool samen met Chelsea de competitie op punten leidt, staat Southampton na twee gelijke spelen en een winstpartij op Crystal Palace op een keurige dertiende plaats met vijf punten uit vijf wedstrijden. Grootste tegenstander vandaag van Liverpool is uitputting. Ook de vorm waarin Salah momenteel verkeerd, is niet optimaal. Het wachten is op een of twee goede wedstrijden van de Egyptenaar en hij zal zijn vorm terug vinden. Southampton komt niet graag op bezoek op Anfield. In haar historie won Southampton er maar zes wedstrijden in competitieverband.

Liverpool.

Bij Liverpool is de blessurebank uitgebreid met Origi. Hij raakte tijdens een -23 wedstrijd geblesseerd aan zijn enkel. Solanke liep een hersenschudding op en het is niet zeker of hij eventueel kan spelen. Voor de herstellenden Lallana en Lovren komt de wedstrijd nog te vroeg. Mané is in vorm met vier doelpunten in de competitie.

Southampton.

Bij the Saints is het niet zeker of Gabbiadini (hamstring) kan spelen. "Onze" Danny Ings mag niet meedoen, zoals afgesproken in de huurovereenkomst. Iets wat niet slecht uitkomt, aangezien Danny er dit seizoen alweer drie in heeft liggen.

Vorige ontmoetingen:

Zondag, 11 februari 2018, Premier League
Southampton - Liverpool (0-2) 0-2

Zaterdag, 18 november 2017, Premier League
Liverpool - Southampton (2-0) 3-0

Zondag, 7 mei 2017, Premier League
Liverpool - Southampton (0-0) 0-0

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items