Tottenham Hotspur vs Liverpool

Foto Tottenham Hotspur vs Liverpool
voorbeschouwing zaterdag, 15 sep 2018 // 09:10 uur

Datum: 15 september 2018
Aftrap: 13:30 uur
Stadion: Wembley Stadium
TV uitzending: Ziggo
Scheidsrechter: Michael Oliver
 

 

Eerste echte test.

Na een uitstekend begin van het seizoen, wacht nu Tottenham Hotspur. De ploeg die ManUtd versloeg op Old Trafford met 3-0. Toch gaat het niet helemaal zoals geplanned bij de Londenaren. De laatste wedstrijd, Watford uit, ging met 2-1 verloren. Buiten het veld levert de veroordeling van Lloris wegens rijden onder invloed veel negatieve publiciteit op.
Liverpool wacht een zware septembermaand. Waar velen lyrisch zijn over de start van de Premier League slijpen critici hun messen. Wacht maar tot er echt tegenstand geboden wordt. Na deze maand weten we ongeveer hoe het elftal er echt voor staat. Het begint vandaag. Uit bij Spurs.

Tottenham Hotspur.

Bij de Spurs zullen Alli (hamstring) en Sissoko (hamstring) ontbreken. Ook Lloris (dijbeen) zal niet aantreden, waardoor onze landgenoot Michel Vorm waarschjnlijk een kans gaat krijgen. Topscoorder is vrij verrassend Lucas, met drie goals.

Liverpool.

Bij Liverpool is Lallana geblesseerd geraakt en mag plaats nemen naast Lovren en Oxlade-Chamberlain in de lappenmand. Mané voert nog altijd de ranglijst aan met vier doelpunten.

Vorige ontmoetingen:

Zondag, 4 Februari 2018, Premier League
Liverpool vs Tottenham Hotspur (1-0) 2-2

Zondag, 22 Oktober 2018, Premier League
Tottenham Hotspur - Liverpool (3-1) 4-1

Zaterdag, 11 februari 2018, Premier League
Liverpool - Tottenham Hotspurs (2-0) 2-0

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items