3 tickets beschikbaar voor Liverpool - Fulham

algemeen woensdag, 29 mrt 2023 // 15:05 uur

Beste leden,

Zoals jullie weten is de wedstrijd Liverpool - Fulham verplaatst naar woensdag 3 mei 2023. Helaas betekent dit voor 3 van onze leden dat zij nu niet meer naar deze wedstrijd kunnen. 

Wij bieden deze kaarten daarom opnieuw aan (bijzondere omstandigheden, daarom worden ze met uitzondering opnieuw aangeboden). 

OP = OP en ditmaal geldt dat alle leden in aanmerking komen (je dient op het moment van dit bericht dus al wel lid te zijn). Ben je er dus als eerste bij, dan kun je mee naar deze geweldige wedstrijd! 

Interesse? Schrijf je dan nu in op onze website: https://www.liverpoolfc.nl/ticket-bestellen.html

LET OP! ALSIN is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen rondom het downloaden van het NFC systeem dat Liverpool heeft ingesteld. Wij adviseren iedereen die dit seizoen naar Anfield gaat dit voor vertrek geregeld te hebben. Mocht je toch nog problemen ervaren met dit systeem, dan raden we je aan ruim op tijd aanwezig te zijn bij Anfield, zodat er eventueel nog hulp gevraagd kan worden bij de ticketing offices.

ALSIN is ook niet verantwoordelijk voor alle eventuele extra COVID maatregelen en extra maatregelen die van toepassing zijn vanwege de BREXIT. Hou het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken in de gaten voor alle voorwaarden om naar Engeland te reizen: Reisadvies Verenigd Koninkrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken | Verenigd Koninkrijk | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Inschrijven = kaarten afnemen als deze toegewezen worden! Schrijf je dus alleen in als je 100% zeker bent dat je zelf kunt/wilt gaan.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items