UPDATE TICKETS LEEDS & BOURNEMOUTH

algemeen zondag, 24 jul 2022 // 11:38 uur

Beste leden,

Zoals jullie weten, heeft ALSIN voor de 1e helft van het seizoen onlangs 6 extra kaarten voor de wedstrijd tegen Leeds kunnen aanbieden.

Voor deze wedstrijd hebben wij in totaal 25 aanvragen mogen ontvangen en wij hebben daarom moeten loten tussen de leden die minimaal 1 seizoen lid zijn van ALSIN. We hebben iedereen die zich heeft ingeschreven inmiddels laten weten of zij wel/niet succesvol waren.

Voor de wedstrijd tegen Bournemouth hebben wij nog steeds 1 kaart beschikbaar. Aanvragen van dit ticket kan viaTickets bestellen - Ticket bestellen | Association of Liverpool Supporters in the Netherlands (liverpoolfc.nl). Op = op, dus wees er snel bij als je in aanmerking wilt komen voor dit laatste kaartje.

LET OP: Alleen als je lid bent van ALSIN, een membership hebt van Liverpool en met je membership gekoppeld bent aan ALSIN (lees hieronder meer over de deadlines hiervoor), dan kun je in aanmerking komen voor dit laatste kaartje. ALSIN is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen rondom het downloaden van het NFC systeem dat Liverpool heeft ingesteld. Wij adviseren iedereen die dit seizoen naar Anfield gaat, ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat er eventueel nog hulp gevraagd kan worden bij de ticketing offices.

ALSIN is ook niet verantwoordelijk voor alle eventuele extra COVID maatregelen en extra maatregelen die van toepassing zijn vanwege de BREXIT. Hou het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken in de gaten voor alle voorwaarden om naar Engeland te reizen: Reisadvies Verenigd Koninkrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken | Verenigd Koninkrijk | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Inschrijven = kaarten afnemen als deze toegewezen worden! Schrijf je dus alleen in, als je 100% zeker bent dat je kunt/wilt gaan.

Mocht je de 1e helft van het seizoen niet naar een wedstrijd kunnen of willen, maar eventueel wel interesse hebben in een wedstrijd de 2e helft van het seizoen, let dan goed op! Wij dienen jullie membershipnummers van Liverpool voor 5 augustus gekoppeld te hebben aan de friends & family lijst van ALSIN. Zorg er daarom voor dat wij uiterlijk woensdag 3 augustus 12:00 uur jouw membershipnummer en achternaam hebben ontvangen om je toe te voegen aan deze lijst (mocht je dit nog niet gedaan hebben)! Na deze datum is toevoegen niet meer mogelijk en dit betekent ook dat je de rest van het seizoen niet meer in aanmerking kunt komen voor kaarten.

Vriendelijke groeten en YNWA,

Het bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items