ALSIN / OLSC The Netherlands zoekt een 5e bestuurslid! 

algemeen maandag, 06 jun 2022 // 17:36 uur

ALSIN / OLSC The Netherlands zoekt een 5e bestuurslid! 

Wij zoeken een algemeen bestuurslid die zich gaat bezighouden met meetings en social media. 

We hebben door de jaren heen vastgesteld dat een bestuur van 3 leden te weinig is voor het uitvoeren van alle taken binnen de supportersvereniging. Daarom hebben wij in 2017 besloten om het bestuur uit te breiden naar 5 leden. De ervaring leert inmiddels dat die uitbreiding voldoende is om het dagelijkse bestuur van ALSIN te kunnen verzorgen. Wij stellen ook dat het bestuur de komende jaren uit minimaal en maximaal 5 leden mag bestaan. Tijdens de Coronaperiode hebben wij tijdelijk een bestuur gehad bestaande uit 4 leden, maar nu we weer richting een 'normalere' samenleving gaan waarbij onze taken ook weer meer tijd gaan kosten, hebben wij besloten opnieuw op zoek te gaan naar een 5e bestuurslid. Daarnaast willen wij als fanclub ook altijd blijven groeien en verbeteren en wij hopen dat ons 5e bestuurslid met een frisse blik zijn/haar bijdrage kan leveren om dit doel te bereiken. 

Jouw profiel

Ben jij enthousiast, heb jij een goede kennis van social media, hou je van het samenbrengen van Liverpool fans, zodat zij samen kunnen genieten van hun club en wil je je graag in je vrije tijd inzetten voor onze fanclub? Dan ben jij de perfecte aanvulling van ons team! 

Kort omschreven is dit wat je gaat doen:

  • Beheren van alle social media 
  • Up-to-date houden van onze website www.liverpoolfc.nl
  • Samen met de meeting commissie de meetings in Nederland naar een hoger niveau brengen
  • Regelmatig aanwezig zijn bij meetings die door het hele land georganiseerd worden
  • Helpen bij de organisatie van de ALSINdag in 2023
  • Ondersteunen van de andere bestuursleden
  • Overige algemene bestuurstaken

Wij verwachten dat je (afhankelijk van het aantal wedstrijden per maand) ca 15-20 uur per maand kwijt zult zijn aan je werkzaamheden voor ALSIN.

Voordelen bestuursleden

Het bestuur verricht haar werkzaamheden zonder hier een vergoeding voor te ontvangen in gelden. Een bestuurslid binnen ALSIN kent wel een aantal voordelen ten opzichte van gewone leden i.v.m. de werkzaamheden die verricht worden voor de vereniging. De volgende voordelen zijn toegekend aan het bestuur:

  • Per seizoen voorrang op 2 tickets naar keuze (hierbij wordt het belang van de leden ook meegenomen)
  • Gratis toegang tot de ALSINdag iedere twee jaar 

Heb je interesse? 

Stuur dan voor vrijdag 24 juni 2022 een motivatiebrief inclusief je (werk)ervaring op de specifiek genoemde taken naar: info@liverpoolfc.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze ook stellen via info@liverpoolfc.nl. 

​Het is ons streven om voor de start van het nieuwe Premier League seizoen het nieuwe bestuurslid aan te kondigen, waarna de periode start waarbij alle leden binnen een maand nog bezwaar kunnen maken. 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items