1 TICKET BESCHIKBAAR LIVERPOOL - LEEDS & 2 TICKETS BESCHIKBAAR VOOR LIVERPOOL - ASTON VILLA

algemeen dinsdag, 23 nov 2021 // 08:04 uur

Door omstandigheden, zijn er 2 tickets beschikbaar gekomen voor Liverpool - Aston Villa op 11 december en is er 1 ticket beschikbaar gekomen voor Liverpool - Leeds op 26 december.

Alle leden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deze laatste kaart. Dit kan via onze website: Tickets bestellen - Ticket bestellen | Association of Liverpool Supporters in the Netherlands (liverpoolfc.nl). VOL = VOL.

LET OP: Alleen als je lid bent van ALSIN, een membership hebt van Liverpool en met je membership gekoppeld bent aan ALSIN (dit laatste kan op dit moment nog geregeld worden), kun je in aanmerking komen voor kaarten. ALSIN is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen rondom het downloaden van het nieuwe NFC systeem dat Liverpool heeft ingesteld. Wij adviseren iedereen die dit seizoen naar Anfield gaat, ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat er eventueel nog hulp gevraagd kan worden bij de ticketing offices.

ALSIN is ook niet verantwoordelijk voor alle extra COVID maatregelen en extra maatregelen die van toepassing zijn vanwege de BREXIT. Hou het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken in de gaten voor alle voorwaarden om naar Engeland te reizen: Reisadvies Verenigd Koninkrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken | Verenigd Koninkrijk | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Inschrijven = kaarten afnemen als deze toegewezen worden! Schrijf je dus alleen is, als je 100% zeker bent dat je kunt/wilt gaan, anders kom je helaas op een zwarte lijst en kun je de komende 2 jaar niet in aanmerking komen voor kaarten. 

YNWA,

Het bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items