Tickets groepsfase Champions League

algemeen woensdag, 28 aug 2019 // 12:06 uur

De Premier League is weer lekker op weg en binnenkort is het ook weer tijd voor Liverpool FC om Europa opnieuw te veroveren!

De loting voor de groepsfase van de Champions League is morgenavond.

ALSIN heeft voor alle groepsfasewedstrijden op Anfield 4 kaarten beschikbaar. We hanteren in eerste instantie een inschrijving voor alle leden die lid zijn sinds 30 juni 2018 of daarvoor. Voor de kaarten vragen we een voorschot van € 85,- per kaartje. Zodra de werkelijke kosten van de kaarten bekend zijn, verrekenen wij het verschil. Daarnaast vragen we een borg van € 30 per ticket.  Let op: toewijzing betekent dat afnemen verplicht is, dus denk goed na (ook over de kosten van een vlucht, hotel etc etc etc) voordat je je inschrijft. Na toewijzing van een kaart, wordt een factuur gestuurd. Deze dient binnen 5 werkdagen betaald te zijn. 

Inschrijven voor tickets voor de Champions League groepsfase kan vanaf zaterdag 31 augustus 09.00 uur. De inschrijving loopt tot zondag 1 september 22.00 uur. Wil je alleen naar een wedstrijd als je met een ander lid samen kunt gaan; vermeldt dit dan beide duidelijk bij het inschrijven (benoem ook elkaars naam). Je kunt maar 1 ander lid opgeven met wie je wilt reizen. Mochten er meer inschrijvingen voor een wedstrijd zijn dan dat we kaarten hebben, dan wordt er geloot.  Als je ingeloot wordt en expliciet hebt aangegeven alleen met een ander lid te willen gaan, dan hebben jullie beide geluk. De bestuursleden Kim Olthof en Kevin Tibbe hebben hun voorkeur uitgesproken voor 1 van deze wedstrijden en hoeven daarom niet mee te loten (zie het handboek voor de regels hiervan). Ze zorgen er in overleg wel voor dat zij niet naar dezelfde wedstrijd gaan. 

Uiterlijk dinsdag 3 september wordt bekend gemaakt op je één of meerdere kaarten toegewezen hebt gekregen. Dit gebeurt via een persoonlijke mail. Mochten er na deze 1e inschrijving nog kaarten over zijn, dan geven wij alle andere leden de kans om een kaart te kopen. We zullen dit dan opnieuw via alle gebruikelijke kanalen communiceren. 

Let op: Zoals altijd is ons streven om zoveel mogelijk leden de kans te geven naar een wedstrijd te gaan. Mocht je op meerdere wedstrijden inschrijven, dan kun je 'slechts' voor 1 wedstrijd een ticket toegewezen krijgt (ben je ingeloot voor 1 wedstrijd, dan word je bij een eventuele 2e loting dus niet meegenomen). Natuurlijk is het mogelijk om aan te geven welke wedstrijd je voorkeur heeft. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Succes!!!

PS: Lidmaatschap niet betaald = uitgesloten van tickets

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items