Kevin Tibbe

algemeen vrijdag, 16 aug 2019 // 16:22 uur

Beste Leden,

Afgelopen week heb ik binnen het bestuur bekend gemaakt dat ik met ingang van 31 augustus 2019 mijn werkzaamheden in bestuur neerleg. In eerste instantie wilde ik mijn werkzaamheden in mei 2020 gaan neerleggen iets wat al binnen het bestuur bekend was. Ik zou op dat moment 4 jaar actief zijn geweest in het bestuur van ALSIN als secretaris en later bestuurslid Tickets. Door de nieuwe koers van ALSIN, meer meetings etc (Waarbij het bestuur ook aanwezig wil zijn) kost ALSIN mij helaas te veel tijd. Tijd die ik privé ook erg goed kan gebruiken. Vandaar dat ik ook de keuze heb gemaakt om mijn functie eerder neer te leggen. Uiteraard ben ik nog beschikbaar voor het bestuur voor een goede overdracht van de werkzaamheden en waar nodig zal ik ze nog ondersteunen.

Ik kijk terug op een bewogen 3,5 jaar in het bestuur van ALSIN. Ik kwam 3,5 jaar geleden in het bestuur terecht met Marc Steurs en Mister ALSIN Herman Post sr. Bij de gesprekken destijds voorafgaand aan mijn aanstelling heb ik een aantal wensen uitgesproken met punten die ik graag samen met het bestuur zou willen bereiken. Eén van deze punten was een nieuwe website. Herman had heel heel veel tijd, energie en passie gestoken in de oude website. Helaas was deze website echter achterhaald door de tijd en was het onderhouden er van een tijdrovend klusje voor Herman. In samenspraak met Herman hebben we toen samen met onze sponsor Bandwerk uit Rijssen onze nieuwe website gebouwd. Een website waar ik met trotst nakijk en waar we vanuit Liverpool FC ook de nodige complimenten over hebben ontvangen. De website wordt ook nog steeds beter. De gehele leden administratie is inmiddels gekoppeld waardoor het werk van iedereen binnen het bestuur er wat makkelijker op geworden is. Het ticketproces is daarnaast ook enorm verbeterd door de komst van de nieuwe website. Mensen hoeven geen lange formulieren meer in te vullen maar hoeven enkel ingelogd te zijn op de website. Ook ben ik blij met de veranderingen in openheid van de vereniging. Wat zijn nu bijvoorbeeld de voordelen van de bestuursleden, hoe werkt de tickets toewijzing etc. Dit alles is mooi vorm gegeven in het ALSIN handboek. Ik denk dan ook dat er veel in positieve zin is veranderd de laatste jaren en dat ALSIN klaar is voor de toekomst.

Diepte punten waren er ook in de 3,5 jaar dat ik het bestuur heb gezeten. Het overlijden van Mister ALSIN Herman lied zijn sporen na in het bestuur en de vereniging. Iemand met zoveel passie voor onze vereniging zoals Herman had, zullen we niet weer vinden denk ik. Na het overlijden van Herman kwamen we er nog meer achter wat hij allemaal deed voor ALSIN. Misschien zegt het wel genoeg dat zijn werkzaamheden over 3 personen zijn verdeeld. Herman mag echt trots zijn op wat hij voor ALSIN heeft betekend en wat hij nog steeds betekend voor ALSIN. Ook besloot Marc naar meer dan 10 jaar bestuurslid te zijn om zijn functie als voorzitter neer te leggen. Ook Marc nogmaals bedankt voor je inzet.

Het huidige bestuur met Kim, John, Ronald en René bestaat uit gemotiveerde mensen ondersteund door diverse commissies. Ik ben niet direct betrokken bij de organisatie van de ALSIN-dag maar neem van mij aan….. deze wordt groter dan dat die tot nu toe ooit is geweest. Meld je hiervoor vooral aan wanneer de uitnodigingen worden verzonden. Dit wil je niet missen.

Helaas komt er nu voor mij ook een einde aan mijn bestuurswerk voor ALSIN. Ik wil alle leden en bestuursleden bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren! En ik wens het bestuur en eventuele opvolger veel succes met verdere werk voor ALSIN.

YNWA

Kevin Tibbe

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items