Extra kaarten beschikbaar (Uitverkocht)

algemeen zondag, 28 jul 2019 // 14:10 uur

UPDATE 30-07-2019: De kaarten zijn uitverkocht. Alle mensen die zich in hadden geschreven zijn tevens op de hoogte gebracht of ze succesvol zijn geweest. 

Beste leden,

We hebben goed nieuws voor jullie! ALSIN heeft namelijk alsnog 4 kaarten weten te bemachtigen voor de wedstrijd Liverpool - Watford! Deze wedstrijd vindt plaats in het weekend van 14/15 december (definitieve datum en tijdstip worden nog bevestigd).

De prijs per kaart is €110,- waarvan € 30 ,- waarborg. Alle verdere details over deze kaarten en de waarborg sturen wij de leden die ook daadwerkelijk naar de wedstrijd gaan. 

De verkoop van deze kaarten start morgenavond om 19.00 uur​ via onze website en is alleen voor leden die nog geen kaartje toegewezen hebben gekregen voor de 1e helft van het seizoen en al lid zijn van ALSIN sinds 1 januari 2019 of daarvoor. De toewijzing van de kaarten gebeurt op basis van 'first come, first serve', dus zorg dat je er op tijd bij bent!  

LET OP! Aanvragen kan alleen als je een account hebt op onze website. Mochten er ​woensdagavond om 19.00 uur ​nog kaarten beschikbaar zijn, dan zullen wij het vervolg (wie er dan in aanmerking komen en wanneer de nieuwe inschrijving start) communiceren via de gebruikelijke kanalen.

Groeten en veel succes,

Het bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items