Verslag bestuursvergadering

Foto Verslag bestuursvergadering
algemeen donderdag, 18 okt 2018 // 14:18 uur

Samenvatting bestuursoverleg ALSIN, zondag 14 oktober 2018

Aanwezig: Marc Steurs, John Oosenbrug, Ronald Kleinman en Kim Olthof

Marc bevestigt dat hij achter zijn besluit blijft om zijn functie als voorzitter en bestuurslid op te zeggen. Het was een moeilijke beslissing, maar voor hem is de cirkel rond. Naast de reeds genoemde motieven en het hebben van minder vrijheid om de functie op zijn manier in te vullen zoals hij gewoon was gedurende al de jaren, speelt ook het wegvallen van Herman gedeeltelijk mee. Marc neemt wel met een goed gevoel afscheid en heeft het volste vertrouwen in het 'nieuwe' bestuur. Hij hoopt wel dat het bestuur altijd open blijft staan voor de suggesties, tips en kritieken van anderen. De overige leden geven aan dit ook enorm belangrijk te vinden en zullen altijd open staan voor feedback en nieuwe ideeën.
Er worden ideeën uitgewisseld hoe het bestuur in de toekomst beter onderling kan communiceren.
Zijn vertrek als voorzitter betekent niet dat Marc definitief afscheid neemt van ALSIN. Als lid zal hij zeker betrokken blijven en tot aan zijn officiële afscheid zal Marc actief blijven binnen het bestuur om ervoor te zorgen dat alles goed wordt overgedragen (o.a. als het gaat om de contacten in Liverpool; dit zal hij oppakken met Kim). Waar en wanneer het officiële afscheid zal plaats vinden wordt nog bekeken. Gedacht wordt aan januari of februari, zodat er genoeg tijd is voor de overdracht en het organiseren van een gepast en goed afscheid. Natuurlijk informeert het bestuur iedereen zodra de datum en locatie bekend zijn.
Alles rondom tickets voor wedstrijden blijft dit seizoen zoals het is. Aan het einde van dit seizoen wordt hier opnieuw naar gekeken.

Tijdens de overdrachtsperiode is de rolverdeling binnen het bestuur als volgt:

Voorzitter: Kim Olthof
Vice voorzitter en secretaris: Ronald Kleinman
Penningmeester: John Oosenbrug
Ticketing en Algemeen bestuurslid: Kevin Tibbe

De komende maanden wordt bekeken of deze verdeling ook de definitieve invulling wordt van de taken binnen het bestuur. Tevens wordt er gekeken naar de invulling van een 5e bestuurslid. Ook wordt er opnieuw gekeken naar de taken, verantwoordelijkheden in indeling van de commissies en wordt het idee van een ledenraad opnieuw overwogen. Tot slot wordt er afgesproken dat Kim opnieuw contact zoekt met de 3 briefschrijvers om hier een goed vervolg aan te geven.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items