2e seizoenshelft (UPDATE)

algemeen maandag, 29 okt 2018 // 08:04 uur

Beste Leden,

We hebben er weer even op moeten wachten maar de komende weken zullen de tickets voor de tweede seizoenshelft beschikbaar komen. Hierbij is de volgende volgorde van toepassing:

Helaas heeft Liverpool FC te maken met technische problemen waardoor de toekenning minimaal is uitgesteld tot 31 oktober 2018. Indien de toekenning later plaast vindt heeft dit gevolgen voor het onderstaande schema. Alles zal dan een klein beetje opschuiven. Op dit moment gaan we er vanuit dat we jullie alle informatie op tijd kunnen toesturen.  Hou de website in de gaten voor alle actuele otnwikkelingen.

3 november 2018: Om 8:00 start van de inschrijving op de tickets voor de leden van ALSIN via de website
17 november 2018: Bekendmaking of tickets zijn toegewezen aan leden (Indien noodzakelijk wordt dit eerder gecommuniceerd).

De voorwaarden zoals deze in de tweede seizoenshelft zijn toegepast, zijn niet veranderd. De eerste helft zijn alle kaarten verkocht, wij hopen dat dit ons ook de tweede seizoenshelft gaat lukken.

Voor verdere vragen kunnen jullie tot en met 24 oktober 2018 bij ons terecht.

LET OP! Aanvragen kan alleen als je een account hebt op onze website. Heb je deze niet, schrijf je dan even opnieuw in als lid op de website (zijn geen kosten aan verbonden als je al lid bent).

Namens het bestuur,

Kevin Tibbe

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items