1e Meeting !!

Foto 1e Meeting !!
algemeen donderdag, 06 sep 2018 // 15:45 uur

HERINNERING !!

Hieronder nogmaals de aankondiging van de eerste meeting 29 september as. De datum komt snel dichterbij. Hebben jullie dit al in de agenda gezet wanneer hier uiteraard al niets anders stond ?? Zoals uit bijgaande foto blijkt neemt De Mallemolen de eerste 3!!! consumpties voor haar rekening. ALSIN doet daar nog een consumptie bovenop. Dus voor wie nog twijfelt zeg ik, meld je aan bij het evenement op de facebookpagina van ALSIN zodat we enigszins weten op wie we kunnen rekenen.

De eerste meeting van het nieuwe seizoen is gepland! We reizen deze keer af naar Wijk bij Duurstede. En wel naar een heel bijzondere plek; Alsin sponsor Café pub de MalleMolen! 

Zaterdag 29 september verwelkomen de mensen van de MalleMolen ons heel graag voor de wedstrijd Chelsea f.c. - Liverpool F.C.. Aanvang van de wedstrijd is om 18.30u. (Nederlandse tijd). In De Mallemolen zelf is geen eten verkrijgbaar maar in dezelfde straat is voor iedere portemonnaie voldoende te krijgen.

De Malle Molen is niet zomaar een pub. Eigenaar is Alsin-lid Gert-Jan. Vorig seizoen werd ieder Champions League doelpunt van Liverpool door de medewerkers van de pub beloond met een rondje van de zaak. Voor de finale werd zelfs de belofte gedaan dat bij winst voor Liverpool de rekening van de Liverpoolfans niet betaald hoefde te worden. Hoogste tijd voor ons om deze Liverpool pub een bezoek te brengen! 

Wijk bij Duurstede is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht is het nog 25 minuten met de bus. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Voorzie je problemen met reizen maar wil je wel graag komen? Laat het ons vooral weten! Er zijn voldoende carpoolmogelijkheden. 

Wij hopen met deze locatie centraal in het land veel leden te verwelkomen! 

En kijken er in ieder geval naar uit om de eerste meeting van het jaar met een dikke overwinning te gaan vieren!

Groeten,

Sandra, Kim & John

 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items