Herman Post Cup

Foto Herman Post Cup
algemeen zaterdag, 09 jun 2018 // 23:03 uur

 

 

Herman Post Cup 2018

                                             ( Herman YNWA )

 

Zaterdag 2 juni was het weer tijd voor de traditionele Alsin dag dat 2 jaarlijks wordt gehouden bij de S.V. Charlois te RotterdamOok dit keer had de jeugd weer de mogelijkheid om mee te doen met de Clinic van Liverpool, om zo te ervaren hoe het is om door Liverpool trainers getraind te worden.Dit jaar was Supersub David Fairclough te gast in Rotterdam. (Liverpool 1975-1983) Vandaag was het eigenlijk nog specialer vanwege de 1e editie van de Herman Post Cup. Alsin en voetballen is vaak een historie met nederlagen, maar vandaag niet. We begonnen al goed met een 1-0 winst tegen The Flemisch Reds. Daarna volgden 2 (grote) nederlagen tegen o.a. German Reds, en de latere terechte winnaar DIMPNA 1.

Al snel moesten we verder zonder Dennis die door een kapotte voetbalschoen, helaas zijn spitspositie bij Liverpool in het water zag vallen. Mede door goede reddingen van keeper John Reina en doelpunten van het team, wonnen we de 2 wedstrijden tegen Paddy’s en Celtic daarna nog wel. Alsin kon terug kijken op een historische dag met 9 punten.

De Finale was DIMPNA 1- French Reds, wat uiteindelijk verdiend werd gewonnen door het team uit België. (DIMPNA 1) De prijsuitreiking werd door niemand anders dan ALSIN Legend Herman Post zelf gedaan. Herman Post de man achter ALSIN zonder Herman geen ALSIN & ALSIN dag. Hij kon nog één keer zijn laatste energie geven en bij de finale en in de avond aanwezig te zijn. Een mooi en kippenvel moment bij de prijsuitreiking was dat DIMPNA 1 de beker als laatste eer aan Herman Post terug gaf. RESPECT.

Hierna de ALSIN dag afgesloten met de goed georganiseerde BBQ, om vervolgens in de kantine te gaan genieten van de muziek van de band THE BUZZ. Tot slot met heel de ALSIN & Liverpool familie emotioneel en mooi tegelijk, in een kring samen de dag zingend afgesloten, met in het midden Herman Post.

Herman You’ll Never Walk Alone!

Verslag;Erik Bleij

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items