VoetbalTravel

Foto VoetbalTravel
algemeen dinsdag, 13 mrt 2018 // 16:40 uur

VoetbalTravel sluit partnership met Liverpool FC Nederland

De populariteit en aandacht voor Liverpool FC onder Nederlandse voetbalfans neemt steeds verder toe. Jaarlijks reizen er duizenden voetbalfans vanuit Nederland af naar Liverpool om op het magische Anfield een voetbalwedstrijd live mee te maken. Vanuit VoetbalTravel zijn wij dan ook zeer blij dat we Liverpool FC Nederland kunnen verwelkomen als nieuwe partner. Als officiële Liverpool fanclub van Nederland speelt de organisatie volgens ons een belangrijke rol in de groeiende populariteit van voetbalreizen naar The Reds.

Via VoetbalTravel kunnen voetbalfans gemakkelijk een complete voetbalreis naar hun favoriete buitenlandse club samenstellen. Zowel de vlucht, wedstrijd als overnachting zijn inbegrepen in de voetbalreis. De keuzemogelijkheid voor de voetbalfan is groot; talloze vluchten van alle bekende luchtvaartmaatschappijen, per bestemming ruim honderd beschikbare hotels en natuurlijk zijn ook de zitplaatsen vrij te kiezen. VoetbalTravel biedt, naast voetbalreizen naar Liverpool, reizen aan naar alle Europese topcompetities. Hieronder vallen natuurlijk onder andere de Premier League, de Primera División, de Serie A en de Bundesliga.

Nieuwsgierig geworden naar onze website, of benieuwd naar alle voordelen van het reizen met VoetbalTravel? Neem eens een kijkje op onze website www.voetbaltravel.nl.

Sportieve groet,

Het team van VoetbalTravel

 

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items