Aanvragen tickets eerste seizoenshelft

algemeen zaterdag, 17 jun 2017 // 13:47 uur

Beste leden,

Vanaf 6 juli a.s. kunnen er weer kaarten aangevraagd worden voor de wedstrijden van de eerste seizoenshelft. Uiteraard moet hierbij voldaan worden aan de gestelde voorwaarden en er kunnen alleen tickets aangevraagd worden via onze website. Kaarten die op een andere manier worden aangevraagd worden niet in behandeling genomen. Het is daarom belangrijk om een account aan te maken op de website. Voor bestaande leden zijn hier geen kosten aan verbonden.

De tijdsplanning voor de tickets ziet er als volgt uit:

17 juni 2017: Aanvraag tickets bij Liverpool FC

5 juli 2017: Toekenning door Liverpool FC van de tickets

6 juli 2017: Toegewezen tickets komen beschikbaar via de website en kunnen aangevraagd worden.

Dit betekend dus dat kaarten die aangevraagd en toegewezen worden, gelijk defintief worden gemaakt door ons. Hierdoor worden teleurstelling voorkomen. Let wel op! Een aanvraag is niet automatisch een toekenning. Hiervoor zul je een apart bericht van ons ontvangen.

De aanvraag voor onze eigen tickets hopen wij ook op 6 juli beschikbaar te stellen. Mochten hier veranderingen in zijn dan zullen wij dat via de website communiceren met jullie.

Een kleine note: We proberen wel kaarten te krijgen voor Crystel Palace (onze eigen kaarten), echter is Crystel Palace gezien het tijdsbestek tussen toekenning en de wedstrijd i.v.m. vakanties niet als groepsbooking aangevraagd. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Ook hebben we enkele tickets voor de Champions League wedstrijden.

Mochten er vragen zijn, mail dan naar Kevin Tibbe (secretaris@liverpoolfc.nl).

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items