Coutinho gaat voor standbeeld bij Liverpool

algemeen dinsdag, 23 mei 2017 // 11:48 uur

Clubs met belangstelling voor Philippe Coutinho hoeven aankomende zomer niet te bellen. De Braziliaan is namelijk niet van plan om The Reds te verlaten en hoopt een legende te worden bij Liverpool.

De Braziliaanse middenvelder annex vleugelaanvaller van Liverpool staat naar verluidt in de belangstelling van onder meer FC Barcelona, maar Coutinho is niet van plan om Liverpool op korte termijn te verlaten. In januari verlengde de Braziliaan nog zijn contract bij The Reds tot de zomer van 2022. "Als je bij Liverpool blijft kan je uitgroeien tot een grootheid, dan zullen ze uiteindelijk een standbeeld bouwen om je te eren", aldus Coutinho. 

"Als naar een andere club gaat, bijvoorbeeld Barcelona, Bayern München of Real Madrid, dan ben je slechts één van de spelers", vervolgt de Braziliaan tegenover ESPN Brasil. "Hier kan je een legende worden. Ik heb nog een meerjarig contract bij Liverpool, maar de journalisten mogen speculeren wat ze willen."

Coutinho speelt sinds januari 2013 voor Liverpool en heeft inmiddels bijna 140 competitiewedstrijden in het shirt van Liverpool achter zijn naam staan.

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items