Voornemen tot benoemen Ronald Kleinman

algemeen vrijdag, 22 jun 2018 // 22:45 uur

Beste Leden,

Zoals jullie allemaal weten is Herman Post Sr van ons heengegaan. Herman was een ontzettend belangrijk lid van ons vijfkoppige bestuur. Door het wegvallen van Herman is de positie van penningmeester beschikbaar gekomen. In een eerder stadium is in overleg met Herman besloten dat John Oosenbrug de taken als penningmeester overneemt. Dit was formeel al geregeld voor het overlijden van Herman. Doordat John penningmeester is geworden, moesten wij op zoek naar een nieuw algemeen bestuurdslid. Het bestuur heeft meerdere kandidaten besproken intern en tot de conclusie gekomen dat Ronald Kleinman de beste optie is om tot het bestuur toe te treden. Ronald heeft zelf ook aangegeven dat graag te willen.

Wij als bestuur van ALSIN hebben dan ook het volgende voornemen:

We willen Ronald Kleinman algemeen bestuurslid van ALSIN maken.

Aangezien onze ervaring leert dat er door de grote afstanden geen mensen komen opdagen tijdens algemene leden vergaderingen hebben wij de volgende procedure opgesteld:

23 juni 2018: bekendmaking kandidaat bestuursleden

31 juli 2018: uiterlijke datum voor bezwaar maken of aandragen tegenkandidaat. Dit kan via info@liverpoolfc.nl.

1 augustus 2018: benoeming van Ronald als bestuurslid

Daarnaast hebben wij als bestuur onlangs wat zaken geformaliseerd en de procedures van ALSIN op papier gezet. Hier is een handboek van gemaakt. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het handboek en zodra deze klaar is zullen alle leden een exemplaar per mail ontvangen.

Het bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items