Tickets Champions League

Foto Tickets Champions League
ALSIN maandag, 27 aug 2018 // 20:33 uur

Beste leden,

De Premier League is weer lekker op weg en binnenkort is het ook weer tijd voor Liverpool FC to conquer Europe!. De loting voor de groepsfase van de Champions League is a.s. donderdag om 18.00 uur.

ALSIN heeft voor alle groepsfasewedstrijden op Anfield 4 kaarten beschikbaar. We hanteren een open inschrijving voor alle leden. De kaarten kosten €80 per kaart. Daarnaast vragen we een borg van € 30 per ticket. Let op: toewijzing betekent dat afnemen verplicht is, dus denk goed na (ook over de kosten van een vlucht, hotel etc etc etc) voordat je je inschrijft. Na toewijzing van een kaart, wordt een factuur gestuurd. Deze dient binnen 5 werkdagen betaald te zijn. 

Inschrijven voor tickets voor de Champions League groepsfase kan vanaf vrijdag 31 augustus om 07.00 uur. De inschrijving loopt tot zondag 2 september, 18.00 uur. Wil je alleen naar een wedstrijd als je met een ander lid samen kunt gaan; vermeldt dit dan beide duidelijk bij het inschrijven (benoem ook elkaars naam). Je kunt maar 1 ander lid opgeven met wie je wilt reizen. Mochten er meer inschrijvingen voor een wedstrijd zijn dan dat we kaarten hebben, dan wordt er geloot (voor bestuursleden gelden de zelfde regels).  Als je ingeloot wordt en expliciet hebt aangegeven alleen met een ander lid te willen gaan, dan hebben jullie beide geluk. 

Uiterlijk woensdag 5 september wordt bekend gemaakt op je één of meerdere kaarten toegewezen hebt gekregen. Dit gebeurt via een persoonlijke mail. 

Let op: Zoals altijd is ons streven om zoveel mogelijk leden de kans te geven naar een wedstrijd te gaan. Mocht je op meerdere wedstrijden inschrijven, dan is de kans groot dat je 'slechts' voor 1 wedstrijd een ticket toegewezen krijgt (ben je ingeloot voor 1 wedstrijd, dan word je bij een eventuele 2e loting niet meegenomen). Natuurlijk is het mogelijk om aan te geven welke wedstrijd je voorkeur heeft. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

PS: Lidmaatschap niet betaald = uitgesloten van tickets

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items